Sybren & Pascale

De ondernemers
achter de Vuursche Lodge.

Lees meer

Sybren ophof

Als jongetje van acht jaar stond Sybren al glazen te spoelen bij feestjes, en hij heeft zijn passie voor het horecavak nooit verloren.

Tijdens zijn studie Hospitality Management aan de Saxion Hogeschool en de University of North London werkte hij altijd op bijzondere locaties, zoals Chelsea Football Club en het paleis van de Koningin van Engeland. Maar ook het zwoegen in de spoelkeuken hoorde daarbij.

Na zijn studie begon hij bij DeFabrique in Utrecht als zakelijk partner van de familie van Eck. De oude UTD-fabriek werd getransformeerd tot een succesvol bedrijf met horeca-, leisure- en evenementlocaties, met meer dan 200 medewerkers.

In 2020 verkocht hij zijn aandelen en maakte de overstap naar 100% ondernemerschap, met als doel het opstarten en exploiteren van mooie horeca- en evenementenlocaties.

Samen met zijn vrouw, Pascale Heinsius, richtte hij Fort de Gagel op, een project dat in 2022 opende en sindsdien een enorm succes is. Het biedt werk aan 65 medewerkers en behaalt een omzet van 3,9 miljoen euro.

Pascale Heinsius

Pascale Heinsius is een Nederlandse ondernemer met een rijke achtergrond in de horeca.

Ze groeide op in een horecafamilie en nam later het restaurant Geesberge in Maarssen van haar ouders over.

Momenteel runt ze, samen met Sybren Ophof, Fort de Gagel in Utrecht, een historisch waterliniefort dat is omgetoverd tot restaurant en evenementenlocatie. Het duo opende de deuren van Fort de Gagel in september 2022, na een uitgebreide renovatie. Het fort biedt nu ruimte voor zowel zakelijke als particuliere evenementen en heeft een restaurant dat zeven dagen per week geopend is.

Pascale heeft een scherp oog voor styling en trends in de horeca, is een uitstekende coach en zet, dankzij haar oog voor detail, elke organisatie op scherp.

Meer weten over de Vuursche Lodge?